...

Bedwantsen Vinden

Speciale methode om bedwantsen te zoeken


Van onschatbare waarde: speurhonden

In de bestrijding van bedwantsen zijn specifiek opgeleide speurhonden van onschatbare waarde. Zij kunnen namelijk precies aangeven waar het diertje wél en waar en niét verstopt zit. Dit betekent dat alleen die kamer of ruimte moet worden behandeld en dus niet het hele pand.


Voorbeeld: zit er één bedwants in een ruimte van 25m2 dan geeft een goed opgeleide hond 96% zekerheid dat die bedwants wordt gevonden. Zitten er in dezelfde ruimte 250 bedwantsen dan heeft de mens slechts 30% kans om één bedwants te vinden. Het menselijk oog legt het in alle opzichten af tegen het reukvermogen van een hond.

Steeds meer in Nederland

Een bestrijdingsbedrijf zal zonder de inzet van bedwantsen speurhonden altijd tot de conclusie komen dat het gehele pand moet worden behandeld. En dat maakt bestrijding onnodig duurder.


Op kleine en dondkere plaatsen

Bedwantsen verstoppen zich in kleine, donkere holtes en kieren. Bijvoorbeeld achter plinten, in stopcontacten en achter loszittend behang. Ook kruipen ze in de matras, in het frame van een bed of in gordijnen. Er zijn zelfs gevallen bekend van bedwantsen in vliegtuigen. We kennen diverse grondstewardessen die met regelmaat van cabin crew te horen krijgen we gaan niet terug met die kist, want er zitten bedwantsen in. 


Preventie


Zet een speurhond voor bedwantsen in!

Bedwantsenoverlast kan zich van de ene op de andere dag manifesteren. Laat uw bedrijfspanden daarom regelmatig op de aanwezigheid van bedwantsen controleren. Door een bedwantsenhond dat onderzoek te laten doen krijgt u maximale zekerheid en het werkt kostenbesparend, omdat er gericht bestreden kan worden en bedwants vrije ruimtes niet onnodig bestreden worden.

 

Certificaat

Blijkt tijdens één van deze onderzoeken dat er bedwantsen zijn, dan kunt u al in een vroeg stadium ingrijpen en tot bestrijding overgaan. Zo houdt u de kosten in de greep en bent u snel van de bedwantsen verlost. Sommige organisaties die bedwantsenonderzoek met honden uitvoeren geven ‐ als er geen bedwantsen zijn gevonden ‐ een certificaat af. Dit certificaat kunt u bij uw ingang of receptie ophangen om uw gasten of klanten te informeren. In Amerika wordt er om gevraagd door gasten.

Vragen over bedwantsen?


Mail ons!
info@bedwantsinfo.nl

Wilt u ook hier adverteren?

Bekijk de mogelijkheden!