...

Bedwantsen bestrijden

Specialistische bestrijding


Bedwantsen kunnen uitsluitend vernietigd worden met de hulp van professionele bestrijdingsbedrijven. Vooraf moet een gespecialiseerde speurhond precies aangeven waar de parasieten zitten, in welke ruimtes en op welke plekken.

Bedwantsen bestrijden met hete lucht


De ruimte waar de bedwantsen zitten, wordt drie tot vier uur verwarmd. Bij deze temperatuur sterven alle bedwantsen en gelegde eitjes. De te behandelen ruimte wordt daarbij hermetisch afgesloten. Het is ook mogelijk om bedwantsen bij een temperatuur van ten minste 50°C te bestrijden. Dan moet een ruimte minimaal 22 uur lang ononderbroken op deze temperatuur worden gehouden. Er mag in beide gevallen geen drop onder de minimale temperatuur zijn, want dan moet de temperatuur weer omhoog gebracht worden en opnieuw de tijd aftellen.

Bedwantsen bestrijden met stoom

Met een stoomapparaat kunnen bedwantsen zeer gericht worden bestreden. Hieruit komt een stoomstraal van 140°C met 8 bar die wordt gericht op de kieren en naden waarachter de bedwantsen zich verschuilen. Bij deze methode is, dankzij de speurhond, bekend waar de bedwantsen zich precies in de ruimte bevinden. Maar met stoom komt men weer niet tot de kern van een matras en kleding en linnengoed kasten wordt ook een heel moeilijk verhaal.

De hete lucht bestrijdingsmethoden geeft de garantie dat alle bedwantsen op de behandelde locaties worden uitgeroeid. Dit zijn bovendien vriendelijke methoden voor uw gezondheid, het milieu en uw interieur.

Vragen over bedwantsen?


Mail ons!
info@bedwantsinfo.nl

Wilt u ook hier adverteren?

Bekijk de mogelijkheden!